En karrierecoach hjælper med at anskue jobsøgning og jobsamtale fra alle vinkler

En karrierecoach hjælper med at anskue jobsøgning og jobsamtale fra alle vinkler

Karrierecoach

En karrierecoach er din personlige sparringspartner når det gælder strategier for jobsøgning, jobansøgning, jobsamtale og CV skrivning.
Kort sagt får du effektiviseret det du har brug for i din jobsøgningsproces så du kommer til flere jobsamtaler eller går videre i samtalerunderne på vej til jobbet.
Det er næsten en uoverstigelig opgave at håndtere alle aspekter af en jobsøgningsproces på egen hånd. Naturligvis er der få der kan, de fleste ender blot med at blive demotiverede og/eller langtidsledige.

Karrierecoach udbytte her og nu

Hvad får du egentlig ud af at hyre mig som din karrierecoach ?

– Fokus
– Fokus
– Fokus
– Branding
– Motivation i særklasse

I den rækkefølge.

Fokusering og motivation

Sagt på en anden måde, så hjælper jeg dig med at samle og fokusere på de relevante erfaringer og oplevelser fra din karriere, og i samarbejde med dig skaber vi dit nye brand på denne baggrund – som er det indtryk arbejdsgiver bliver efterladt med når du har været til den 1. jobsamtale.

Når dit brand er på plads, konstrueres din elevatortale og præsentation – og dem træner du så du kan fortælle dem spontant efter behov.

Endelig arbejder vi med din motivation og drivkraft, som er det brændstof begejstring accelererer på.

Som karrierecoach tør jeg godt stille dig de udfordrende spørgsmål, så du som jobsøger får bevidstgjort og afklaret hvad dine mål egentlig er, både professionelt og personligt.

Karrierecoach strategi

For at du kommer videre end blot jobsamtale runde nr. 1, har jeg udviklet en vinderstrategi ifm. jobsøgning som jeg kalder “100% chance for at få jobbet” – og denne strategi vil jeg indvilge dig i dele eller helheden af, relateret til din egen personlighed og det job du søger.

Fordi vi har individuelle behov og alle er forskellige når vi søger job – tilbyder jeg dig denne unikke mulighed for sparring. Min erfaring er også, at der er god chance for at vokse som menneske, og få indarbejdet et andet flow når du går til jobsamtale fremover – ved at komme i forløb hos mig.

Regnede du også ud her, at det gælder om hurtigt at komme direkte ind til benet – også i din interne kommunikationspakke (alt hvad du tænker og føler).

Få hjælp til mentaltræning og en skarp strategi, kontakt mig nu